17 Temmuz 2011 Pazar

2011-2012 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı


Aylardır beklediğimiz formalarımızın tanıtımı nihayet bugün yapıldı. Sezonun sonlarına doğru Adidas ile sözleşmenin fesh edilip Nike ile anlaşılması taraftarlar arasında büyük heyecan yaratmıştı. Zira benim gibi Adidas'tan nefret eden taraftarın sayısı hiçte azımsanmayacak kadar fazla. O tarihten sonra bir çok haber çıktı. Galatasaray Formaları Blog en uğrak yerlermizden olmuştu. Zira gelen haberlerde gerçekten çok umut vericiydi. Elit kategoride yer aldığımız açıklandı. Bu beklentileri daha da arttırdı.


Dün akşam twitter'a formaların resimleri düştüğünde açıkçası bende dahil bir çok kişi hayal kırıklığına uğraşmıştı ve hemen sallamalar başladı Nike'a. Aslında  bu hayal kırıklığının altında beklentilerin çok büyük olması yatıyordu. Ama taa ki formaları biraz önce futbolcuların üzerinde görünce bir çok kişinin fikri değişti. Benim görüşüm siyah forma biraz vasat, parçalı forma güzel ama sarı forma ise efsane. Sarı formamız gerçekten çok güzel olmuş. Fatih Terim'in söylediği gibi sarı formanın yıllardır özlemi içerisindeydik. Sonunda geldi ve gerçekten çok güzel bir şekilde geldi. Tabi bunların yanında A2 takımın tanıttığı antreman ürünleride çok güzeldi. Arda ve Elmander'in tanıtımını yaptığı polarlar harikaydı. Görünen o ki bu sezon çok masrafa gireceğiz. Siyah forma 64 TL, parçalı forma 99 TL ile şu andan itibaren satışa çıktı. Sarı formamız ise ekim ayında satışa çıkacak. 

Umarım formaları layıkıyla taşırsınız Aslanlar. Metin Oktay ruhunu bu sene sahada gösterirsiniz bizlere. 


İşte formalar;






2 yorum:

  1. siyah forma: bakkal sponsorluğuyla yaptırılan halı saha forması(kumaş kalitesini bilemem tabi ne kadar güzeldir)

    parçalı:yıllardır ters yapmayı nasıl beceriyorlar kırmızı şort nedir(orta halli)

    sarı forma: na bu güzel buna laf edemem



    http://img651.imageshack.us/img651/4822/parcaliforma.jpg

    http://www.galatasaray.org/images/galeri/37/390/B_8b7ab805d6b8d0c61c3141be70366436.jpg

    http://3.bp.blogspot.com/_ouuuojZNI6c/TMrziSD10EI/AAAAAAAAH5M/GJG_DJTbca8/s1600/metin+-+Kopya+-+Kopya.jpg

    şunun forma olanını yapmak çok mu zor. yapsanız satış patlaması yapacak işte almayanı önce ben döveceğim derdiniz nedir(yetkili birine bu fotoğrafları iletemez miyiz seneye madem elit kategori formaları olacak bunu istiyoruz başganım canım benim deme şansımız yok mu?)

    YanıtlaSil
  2. 1 tane de çubuklu yapsaymışlar daha güzel olurmus bi de sarı çok sade siyaha da bi şeyler yapıla bilirmiş.

    YanıtlaSil