10 Şubat 2011 Perşembe

Senden Adam Olmaz


Daha dostluk maçının ne olduğunu bile kavrayamayan birisin. Sıradan bir maçın bile içine etmekte üzerine yok. Nedir bu sinir, nedir bu kin? Palavralar atıp duruyorsun tv'lerde hırslıyım falan filan. Git işine 5 yaşındaki çocuk yemiyor senin bu hırslıyım palavralarını bildiğin çirkefsin.


Tamam sana dün rakip sert girmiş olabilir, canında yanmış olabilir ancak sen 30 yaşında adamsın ya ilk defamı sert giriyorlar, ilk defamı tekme yiyorsun. Her defasında aynı çirkefliği yapıyorsun.

Sen herkese istediğini yapacaksın sert gireceksin, ana avrat küfredeceksin, hakemlerde dahil herkese bağırıp çağıracaksın dikleneceksin yeri gelecek vuracaksın ama kimse sana hiçbirşey yapmayacak, dokunmayacak. Ama birisi karşında azıcık diklendimi sesini çıkardımı susarsın hatta sinirden kıpkırmızı olursun birşey diyemezsin. Çünkü ne yaparsan karşılığını alacağını bilirsin. Zaten dünkü maçta gösterdi ki karşında adil bir hakem olduğunda seni ciddiye alan bile yok. Gözlerini belertmen, bıdı bıdı konuşman falan hikaye kalıyor. Adama cart diye verirler işte kırmızıyı.

Bırakacağım diyordun hani Milli Takımı? Yine hikaye, her zamanki palavralarından birisi. Aslında bırakman gerekiyor çünkü faydan yok zararın çok. Hoş seni oraya seçip, üstüne birde kaptanlık verenlerde de suç varda neyse.

Yeteneğine saygım var ama karakterin neredeyse sıfır. Her önüne gelene dikleniyorsun ya sahada birisi gün gelir böyle tavuk gırtlaklar gibi sıkar boğazını o zaman görürsün dünya kaç bucak. 


Unutma her zaman bu kadarıyla kurtulamazsın...

7 yorum:

  1. Bu adamın adam olmayacağı Leeds maçından belli değil miydi?Allah onu bizden göndermekle en büyük iyiliği yapmış bize yıllar önce.

    YanıtlaSil
  2. Leeds maçında Terim'in onu çekip atması ne kadar güzel bir sahneydi. Çok şükür ki bu kişi artık o anlı şanlı parçalı formayı giymiyor.

    YanıtlaSil
  3. Adam sinir hastası maalesef yapacak birşey yok. Bir daha milli forma yüzü görmemesi lazım normalde. Bakalım..

    YanıtlaSil
  4. Azıcık delikanlı olsa zaten lafının arkasında durur milli takımı bırakırdı ama...

    YanıtlaSil
  5. işin üzücü yanı onun boşluğunu dolduracak bi futbolcumuzun olmayışı .

    YanıtlaSil
  6. gazecilere yaptığı el hareketi,futbolculara saldırması ,sahada ahkam kesmesi,emre isterdim gattusoya böyle yapsın yada van bommel'e bakalım ne olacak:)

    YanıtlaSil
  7. aslında onun boşluğunu doldurabilecek isimlere şans tanınmaması ve onda ısrar edilmesi.

    YanıtlaSil