5 Şubat 2011 Cumartesi

Misimovic Affedilirmi?


Misimovic'in kadro dışı kalmasından sonra yaratıcı oyuncu eksikliğini gidermek için Formica ile ciddi bir şekilde ilgilendi takımımız. Ancak her zaman ki gibi 3'ün 5'in hesabı yapıldığı için alınamadı ve Blackburn'e transfer oldu. Transfer döneminde iyi oyuncular aldığımızı düşünüyorum ancak hala en büyük eksikliklerimizden birisi ilerde yaratıcı bir oyuncunun olmaması. 


Devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu Misimovic'in. Ancak yaptığı açıklamada kendisine gelen tekliflerin reddedildiğini ve Adnan Sezgin'in haftaya diyerek kendisini oyaladığını söyledi. Ee peki kadro dışı kalmış ve teknik direktörün kafasındaki planlarda olmayan birisini özelliklede Misimovic gibi hem ismi hem de maliyeti yüksek birisini neden elden çıkarmaya çalışmadı yönetim gerçekten çok ilginç.

Şimdi söylenenlere göre Misimovic'in transferinin 2. taksidi de yatırıldı. Ve böyle devam ettikçe 8 milyon'un hepside ödenecek gibi. Böyle bir mali külfetten sonra yönetimin Hagi'ye bu konuda biraz daha baskı yapacağı gün gibi ortada. Ayrıca Misimovic gibi yaratıcı oyuncuya takımın ihtiyacı olduğu da ortada. O sefilleri oynayan orta saha gitmiş yerine çok daha iyi bir orta saha kurulmuşken Misimovic'in takıma katkısı çok daha fazla olacaktır. Oynadığı dönemde en fazla koşan oyunculardandı Misimovic. Ancak ondan fayda sağlamak için onun takımın en çok koşanlarından olmaması şarttı. Wolfsburg'da önünde ki Dzeko ve Grafite gerçekten harika bir ikiliydi ancak Misimovic'in arkasında oynayan orta sahanında ne kadar iyi olduğunu es geçmemek gerek. 

Tek başına çalışmaya devam ediyor Misimovic sadece maç eksiği var. Ancak takıma alınırmı alınmaz mı işte onuda zaman gösterecek. Umarım Hagi Misimovic'i affeder ancak ne olacağı hiç belli olmaz. Çünkü zamanında Hakan Yakın gibi bir örneğide canlı yaşamıştık.

2 yorum:

  1. Hiç sanmıyorum DaddyCool ama bakalım.

    YanıtlaSil
  2. Valla bilmiyorum Hakan ancak yönetimin 2. taksidide ödedikten sonra Hagi'ye baskı yapması muhtemel. bakalım zaman ne gösterecek

    YanıtlaSil