26 Mart 2011 Cumartesi

Yeni Teknik Direktör Bülent Ünder


Hagi ile yollarımızın ayrılacağı günler öncesinden belli iken resmi açıklama ancak bugün geldi. Hatta bu geçen sürede Hagi'nin antremanlara çıkmasıda kafaları karıştırmadı değil hani gitmeyecekmi yoksa diye. Aslında keşke gitmeseydide. Hagi'de bu süreçte suçsuz değil elbette ama suçu en az olan insandı. İlk başlarda duyumlar Tugay'ın takımın başına geçeceği yönündeydi ancak bugün itibariyle takımın başına Bülent Ünder geçti.

Bülent Ünder, 1996-2000 yılları arasında Fatih Terim'in yardımcılığını yaptı. Yani bir nevi Fatih Terim futbol akademisinin öğrencilerinden. Tıpkı Hikmet Karaman gibi. Daha sonrada Gerets döneminde yardımcı antrenörlük yaptı. O dönemki şampiyonlukta emeği büyüktür. 

Yardımcılığını yine Tugay Kerimoğlu yapacak. Geçenlerde GSTV'de bir programda Cana ile ilgili olumsuz fikirlerini açıklamıştı. Umarım ön yargılı olarak göreve başlamaz. Hatırlanacağı üzere Bülent Korkmaz'da Lincoln'e ön yargılı olarak gelmiş muhteşem bir sezon geçiren Lincoln'ü bitirmişti. Benzeri bir durumda takımın şu rezalet döneminde canını dişine takıp aslanlar gibi mücadelesini veren Cana için yaşanmaz umarım.

Bu takımla neler yapar kalan haftalarda bilmiyorum ama Bülent Ünder'in allah yardımcısı olsun diyorum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder