22 Mart 2011 Salı

Ve Hagi Gitti


En sonunda Hagi'de gitti. Bu takıma nasıl Rijkaard fazla ise Hagi'de fazlaydı. Adnan Polat yönetime girdiği günden bu yana 7. teknik direktörüde görevinden aldı. Gerets, Feldkamp, Cevat Güler, Skibbe, Bülent Korkmaz, Rijkaard ve Hagi. Bunların hepsi suçluda sen sütten çıkma ak kaşıkmısın Başkan? Yıllardır teknik direktörlerde buldun suçu hep. Ee bu futbolcuların hiçmi suçu yok. Ya arkadaş yıllardır o kadar teknik direktör geldi gitti bu adamlar hep burda. Ee demekki teknik kadroyu değil futbolcuları değiştirmek gerekiyor. 


Şimdi Hagi'nin yerine Tugay Kerimoğlu takımın başına geçiyor. Tugay aslında bir projeydi Guardiola misali. Ancak bu kadar çabuk kurtlar sofrasına atılmamalıydı. Umarım bu yükün altından alnının akıyla kalkar. Hoş bu futbolcularla ne yapabilir orasıda muamma.

Futbolcularda ruh yok, Ali Sami Yen'imiz yok, kalite yok, istikrar yok ama umudumuz Tugay var. Ne yapacağını göreceğiz ancak Tugay'ın da harcanmasından korkuyorum. Taraftarın ne olursa olsun kimseye sahip çıkmadığı kadar Tugay'a sahip çıkması lazım artık. Tugay'ı da Adnan Polat'a yedirtmeyelim sonuna kadar destek olalım.

Bravo Adnan Polat 1 sezonda 3 teknik direktör değiştirerek bir kez daha tarihe geçmeyi başardın. Artık hiç unutulmayacaksın.

Son söz; I love you Hagi ve Adnan Polat istifa...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder