19 Mart 2011 Cumartesi

Kaptan Gemiyi Terkediyor



Dünden beri videoyu arıyordum sağolsun FCN Blog paylaştı. Kaptan Arda Turan maç sonu röportajında; "İnşallah önümüzdeki sene Galatasaray'a yakışır bir takım burada olur ve daha iyi mücadele ederler." dedi. Sonunda da özür dilemekten başka yapacak birşeyimiz yok diyerek bitirdi röportajı. Yani kısaca kusura bakmayın ben gidiyorum diyor. Ne diyelim Arda gitmek istiyorsun bizede git demek düşer. Ama benim git deyişim kötü anlamda değil. Git ki Türk futbolu en büyük yıldızını daha 23 yaşında kaybetmesin. Tugay'ın deyimiyle gitsin görsün yeter ki bi kere gitsin oralara . Başka şeyler katsın futboluna,kendisine. Ha ama sonra gelsin 30'unda da olsa gelsin buraya tekrar giysin parçalıyı taksın pazubandı! Bu kez bir Şampiyonlar Ligi finali öncesi belki de yine Parken Stadyumunda sahaya çıkan tünelin ucunda duyulsun sesi unutmayın beyler desin biz zor günlerin adamıyız tıpkı eski günlerde başkalarının dediği gibi...

2 yorum:

  1. Dediğin gibi gitsin ki Türk futbolu Arda gibi bir oyuncuyu kaybetmesin. Bu saatten sonra bize hayrı dokunmayacak belli ama Avrupa'da futboluna çok şey katacağı açık çünkü henüz 23 yaşında. Ayrıca son cümlelerin çok güzel.

    YanıtlaSil
  2. ya sonuçta Arda'nın bu hallere düşmesinde kendisinin suçu olduğu kadar taraftarın ona sahip çıkmamasınında etkisi büyük. Arda suçsuz değil ama bizde sütten çıkma ak kaşık değiliz. Gitsin ki futboluna başka güzellikler katsın. işte en basit örnek Mehmet Topal. Tipik bir ön libero iken şu anda çok iyi bir orta saha kıvamına gelmiş durumda daha 6 ay'da.

    YanıtlaSil