19 Mart 2011 Cumartesi

Milli Takım Kadrosu Açıklandı


Hiddink Avusturya maçının kadrosunu açıkladı. Herkesin beklediği durum ise gerçekleşti ve Cenk Tosun hakettiği gibi Milli Takımda. Mehmet Topal ise uzun süredir performansı ile davet edilmeyi kesinlikle hakediyordu ve en sonunda Hiddink ya da daha doğrusu Oğuz Çetin bu inadından vazgeçti ve Mehmet Topal tekrar Milli Takıma çağırıldı. 


Ancak beni şaşırtan 2 durum var. Birincisi formu dibe vurmuş Hakan Balta neden yine milli takımda. A2 Milli Takımına seçilen Kayserispor'dan Hasan Ali Kaldırım ve İBB'den Gökhan Süzen Hakan Balta'dan çok daha fazla hakediyorlar Milli Takımı. Daha doğrusu Hakan Balta bırakın Milli Takımı Galatasaray'da bile oynamayı haketmiyor. İkincisi ise Mert Günok'u kim kaç kere kalede izlemiş ki A Milli Takım kadrosunda yer alıyor. Tamam Onur yok, diğer büyüklerde zaten kaleci yok anladıkta Anadolu kulüplerinden bir isim neden tercih edilmiyor da Fenerbahçe'nin bazen 2. bazen 3. kalecisi olan Mert seçiliyor. Mert kötü kaleci falan diye demiyorum bunu oynamayan bir ismin Milli Takım'da olması yanlış olduğu için söylüyorum. Yine A2'de yer alan Sivasspor'dan Korcan ya da son 3 maçtır Kasımpaşa'da çok iyi maçlar çıkaran Fırat neden değilde Mert. Hiç değilse oynayan bir kaleci çağırılmalıydı. 

Ayrıca son haftalarda çok formda olan Mevlüt Erdinç ise yine kadroda yok. Hiddink'in kesinlikle yanlış yönlendirildiği ortada. Şu takımın yarısı Oğuz Çetin'in tercihleridir. Hiddink gibi bir ismin bu kadar etki altında kalması gerçekten çok ilginç.

İşte kadro;

VOLKAN DEMİREL (Fenerbahçe)
SİNAN BOLAT (Standart Liege)
MERT GÜNOK (Fenerbahçe)
GÖKHAN GÖNÜL (Fenerbahçe)
SERDAR KESİMAL (Kayserispor)
GÖKHAN ZAN (Galatasaray)
SERVET ÇETİN (Galatasaray)
EMRE GÜNGÖR (Gaziantepspor)
İSMAİL KÖYBAŞI (Beşiktaş)
HAKAN BALTA (Galatasaray)
MEHMET TOPUZ (Fenerbahçe)
SELÇUK İNAN (Trabzonspor)
YEKTA KURTULUŞ (Galatasaray)
MEHMET TOPAL (Valencia)
NURİ ŞAHİN (Dortmund)
MEHMET EKİCİ (Nürnberg)
HAMİT ALTINTOP (Bayern Münih)
KAZIM KAZIM (Galatasaray)
ARDA TURAN (Galatasaray)
TUNAY TORUN (Hamburg)
CENK TOSUN (Gaziantepspor)
UMUT BULUT (Trabzonspor)
BURAK YILMAZ (Trabzonspor)
SEMİH ŞENTÜRK (Fenerbahçe)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder