27 Ağustos 2010 Cuma

Ne Bekliyorduk ki


Gerçekten yalnızsın be Rijkaard. Yönetim senide bitirmek için herşeyi yaptı, sahadaki ruhsuz şahsiyetler seni bitirmek için herşeyi yaptı. Ve sonuçta onların istediği oldu. Ne yazılır ki bu maç için. İnanın o ruhsuzlar için kılımı kıpırdatmak istemiyorum ama...

Bu saatten sonra ister Emana'yı ister Misimovic'i açıkla. Messi'yi açıklasan hiçbirşey değişmez Başkan. Olan oldu artık. Çağır adaşınıda gelsin bayagı bi gezdi tatil yaptı.


Seninde hatan var hoca. Kaç maçtır ne Hakan'la ne de Ali ile olmadığını ve olmayacağınıda görüyorsun. Elinde Serkan var kes birini onu oynat hangisini kessen Serkan orda oynar. Sadece bu da değil ya allah aşkına bu takımda 10 numara oynamak Mustafa Sarp'a mı kaldı. Taş çatlasa 2-3 pozisyonda savunma yaptı ilerde Baros ile birlikte bekledi durdu. Sezon başından beri yazdığımız gibi yine yazıyoruz SADECE NEİLL.

Bu maçla ilgili gerçekten birşey yazmaya gerek bile yok. Bizi bırak be Rijkaard kaç kendini kurtar bi sana bi de bize yazık.

Adnan Polat mali anlamda yaptıkların takdire şayen ama biz başımızda Aziz Yıldırım'ın Galatasaray versiyonunu istemiyoruz. Al yanına öteki Adnan'ı ve bütün o ruhsuz futbolcularını hepiniz birden gidin. Gidin ki 1-2 sene kaybedelim ama geleceği kurtaralım. Eskiden Galatasaraylılık ruhu ile övünürdük ya o ruhu bitirdiniz işte. Bizi bitirdiniz....


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder