25 Mayıs 2011 Çarşamba

Selçuk İnan Galatasaray'da


Bu transferin aslında günler öncesinden bittiği konuşuluyordu ancak iş resmiyeti dökülmeyince insan emin olamıyor işte. Ama biraz önce eve gelipte resmi siteyi açtığımda gördüğüm bu fotoğraf günün en güzel anıydı. Türkiye'nin en iyi orta sahası Selçuk İnan artık Galatasaray'ımızda. Yıllardır kanayan yarayı geçtim resmen kangren olan orta sahamız Selçuk ile gerçekten orta sahaya benzeyecek ama tabi ki orta sahaya transferler Selçuk ile de kalmayacak. Büyük bombalar patlamaya devam edecek. 


Ne demişti Ünal Başkan: "Ben sabretmem alırım" Elbette bu transferde İmparator'un payı çok fazla. Güzel günler yakın bunu hissetmek güç değil. Ayrıca transferlerde dikkat edilmesi gereken bir nokta da yaptığımız iki transferinde bonservissiz olması. Bonservis ödemeden Elmander ve Selçuk İnan gibi iki transfer yapmak gerçekten büyük başarı. Büyüksün başkan.

Ha bu arada Selçuk Galatasaray'a sadece çay içmeye gider diyen Gürcan Bilgiç'e sesleniyorum: çayı demledim, Selçuk'ta geldi hadi sende Ercan'ı al gel bekliyoruz. Haa bu arada kaç şekerli olsun çayın Gürcan Bilgiç :)

2 yorum:

  1. fb,bjk ister biz alırız. Selçuk İnan'da olduğu gibi ve transferlerin gerisi gelecek merak etmeyin.

    YanıtlaSil
  2. Çok büyük bombalar yolda

    YanıtlaSil