15 Mayıs 2011 Pazar

Kimseden Zaman İstemiyorum. Hemen Şimdi Derhal


Dün Galatasaray için tarihi bir gündü. Herkesin beklediği gibi Ünal Aysal hem de rekor oyla başkan seçildi. Zaten seçilmemesi büyük süpriz olurdu ki zira karşısındaki isimler her seçim döneminde aday olup kaybetmesi ile ünlü Turgay Kıran ve takımın bu hallere gelmesindeki pay sahiplerinden birisi olan Mehmet Helvacı.


Daha sandıklar açılmaya devam ederken bile koridorlarda gelecek sezonun takımı ile ilgili dedikodular dolanmaya başladı. İlk olarak Didier Drogba ismi konuşuldu ki zira başkanlık seçiminden çok öncede Drogba ve Aysal'ın isimleri beraber çok anıldı. Daha sonra Marvin Martin ismi düştü koridorlardan internete.

Ama asıl hepsinden önemli olan gelecek sezon takımın başında kimin olacağıydı. Gerek Maraton'da gerekse Telegol'de ki konuşmalarında aynı şeyleri tekrar etti Başkan. 23'üne kadar teknik direktörümüz belli olacak. Bu isimde yerlide karar kılarlar ise %99 Fatih Terim olacak. Aslında koskoca Galatasaray'ı rezil eden bu futbolcu topluluğunu adam edebilecek tek isimde bana göre İmparator'dur. Takımdaki ruhsuzların hepsini yollar, yollamadığınıda eşşek gibi hizaya getirir. Bakalım bu kadar bekledikten sonra 23'üne kadarda bekleriz.

Transfer mevzusunda ise Elmander ve yıllardır ha geldi ha gelecek diye beklediğimiz Kallstörm'ün ismini direkt olarak verdi Başkan istiyoruz diye. 4-5 yabancı alınacak. Benim düşüncem 1-2 tane gerçekten ismi büyük bayrak oyuncu alınacak ve yanlarına da tam bir takım oyuncusu olan ve potansiyelli genç isimler kadroya katılacak. Marvin Martin ve Dimitri Payet isimleride gerçekten potansiyeli olan genç isimler. Özellikle Marvin Martin Fransa'da sezonun en flaş isimlerinden birisi. Bakalım kulislerden sızan bilgiler bunlar ama tabi transfer döneminde neler olur bilinmez. Ama en büyük temennim Adnan Polat yönetiminin yaptığı gibi transferleri son güne bırakmamaları ve sezon başı kampına mutlaka yetiştirmeleri. Çünkü bir takım için en önemli şeydir sezon başı hazırlık kampı. Umarım yönetim bu konuda çok hassas davranır. 

Dün akşam Gençlerbirliği maçında dikkatimi çeken nokta takım sanki şampiyonluğa oynuyormuşcasına herkesin gözünde bir umut vardı, herkes mutluydu. Yeni yönetimden herkesin beklentisi çok büyük. Zira Ünal Aysal'ın da başkan seçildikten sonra ilk sözleri "Size tek bir şey vaadedebilirim; başarı, başarı, başarı..." oldu. Galatasaraylılar gelecek sezona umutla bakmaya başladılar artık. Elimizde de sadece Türkiye Ligi olduğuna göre gayet rahat olacağız ve başarısız olma gibi bir şansımız yok. Hele ki böylesi rezil bir sezondan sonra.

Başkanın söylediği bir söz vardı ki o da çok güzel ve anlamlıydı: "Kimseden zaman istemiyorum. Hemen şimdi derhal." Allah yolunu açık etsin Başkan. İnşallah Galatasarayımız senin liderliğinde tekrar özlediğimiz günlere döner.

Ha birde Çempiyns Lig deyişi var ki off akıllara zarar :)



1 yorum:

  1. Yeni Hoca Çarşamba veya en geç cuma açıkanır gibi Mazbata tarihi Çarşambaya çekilmiş çünkü.

    http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10069.php

    YanıtlaSil