19 Mayıs 2011 Perşembe

Başkan Fırtına Gibi Başladı


Ünal Başkan gerçekten fırtına gibi başladı göreve. Daha önce hiç görmediğimiz türde bir adam yeni Başkanımız. Konuşmasında insanı çeken birşeyler var. Her söylediğine inanasınız geliyor demiyorum inanıyorsunuz. Çünkü inanmamanız için hiçbir sebep yok. Çünkü daha mazbatasını dün almış olmasına rağmen boş konuşmuyor. Daha 1 hafta olmuş seçileli icraatlarını ve hedeflerini bir bir sıraladı.


Rijkaard ayrıldıktan sonra 2 kez görüşülmüştü İmparator ile ama anlaşma sağlanamamıştı. Bugün Ünal Aysal herkesin beklediği gibi çıktı yeni teknik direktörümüz Fatih Terim'dir, yarın göreve başlayacak dedi. Eminim başka bir yönetim olsaydı lig biterdi ve günlerce haftalarca teknik direktör aranırdı. Bunun örneklerini daha önce yaşadık çünkü.

Sonra transfer dediler; Elmander'i aldık dedi. Kesin mi diye sordular bugün tatil olmasa açılayacaktık, yarın SPK'ya bildirip açılayacağız dedi. Üstelik kendi insiyatifinde yapılmış bir transfer olmadığınıda açıkladı. Fatih Terim ile görüşüp onun fikri alındıktan sonra gerçekleşmiş bu transfer. 

Kallström adı geçiyor dediler birkaç güne biteceğini umuyorum dedi. Mondragon gittiğinden beri kaleci sorununu çözememiştik. Adnan Polat yönetiminin en çok başını ağrıtan konulardan biriydi kaleci. Onuda sordular 1 hafta içinde süpriz bir ismi açıklayacağız dedi. Sonunda dünya çapında bir kaleci gelecek Galatasaray'ın ağırlığını kaldırabilecek. Sadece bunlarla sınırlı da kalmadı Başkan'ın açıklamaları. 

Diğer şubeleri sordular Başkan'a. Ersan İlyasova haberleri doğrumu dediler. Görüşmeler sürüyor dedi. 

O anda içimden daha geleli 1 hafta olmuş bu kadar iş yapmış bir Başkanı ayağa kalkıp alkışlamak geçti. Yeteer Ünal Aysal yeteer dedim :) 

Futbol için bir yeniden yapılanma süreci şart ama amatör branşlarda 2011-2012 yılına Galatasaray damgasını vuracaktır. Bayan Basketbol takımı resmen Dream Team oldu. Bayan Voleybol'a Neslihan'ın transferi neredeyse bitti. Erkek Basketbol'da Ersan gibi bir dünya yıldızı için büyük çaba harcanıyor. 

Galiba Adnan Polat'ın dediği doğruydu. Tünelin sonunda gerçekten ışık görünüyordu. Ve o ışık Ünal Aysal'dı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder