19 Mayıs 2011 Perşembe

İmparator Tekrar Yuvasında


Biraz önce biten programda yeni Başkanımız Ünal Aysal bugün saat 19.05'te Fatih Terim ile anlaştığını açıkladı. Günlerdir beklenen buydu aslında. Çünkü kim ne derse desin şu anki takımı toplayabilecek tek isim İmparator'du. 


Bugün o kadar güzel konuştu ki Başkan sabaha kadar konuşsa dinlerdim o derece. Özelliklede kulübü profesyonellere emanet etme konusunda çok ciddi. Umarım bu gerçekleşir. Özellikle F.Terim'in 2. döneminde ki başarısızlığınıda buna bağlaması artık profesyolleşmenin olmazsa olmaz olduğunu gösterdi. 

Yarın saat 15.30'da görevine başlayacak Fatih Terim. İlk işide gidip Florya'da ki duruma bakmak olacak. Maç öncesinde Florya'nın havası hakkında bilgi edinmesi çok önemli. Artık bu saatten sonra kalmalarını hiç ama hiç istemesemde H.Balta olsun Servet olsun Milli Takımdaki performanslarına ulaşacaklardır. Çünkü en iyi onlar bilir ki Terim affetmez... 

Takımın ortalama 1/3'ünün gidebileceğinide söyledi Başkan. Sözleşmesi biten oyuncular ile sözleşme yenilenmeyecek bu zaten ortada. Bunların yanında sözleşmesi devam edenler ile de yolların ayrılacağını açıkladı. Ama bunun yanında Arda ile ilgili sorulan bir soruda bence tüm takıma çok net bir mesaj verdi. Arda'nın kalıp kalmayacağı sorulduğunda "bende, hocamızda Arda'nın kalmasını istiyoruz, sözleşmesi de devam ediyor ama kalmaya gönüllü değilsede zorla tutacak değiliz" dedi. Bu çok önemli bir mesaj. Arda için demiyorum ancak koskoca Galatasaray'ı babasının çiftliği gibi görüp istediği gibi at koşturan ruhsuzlara açık bir mesaj. 

Ha birde sonunda muhtemelen sonunda Nezih Ali Boloğlu'ndan kurtuluyoruz. İmparator her zaman olduğu gibi Eser Özaltındere'yi yanında getirecektir. Ama gündemde Mondragon'un da kaleci antrenörü olabileceği konuşuluyor. 1 haftaya netleşir heralde bu da.

İnşallah en az 1. dönemin kadar başarılı olursun İmparator... Seni görünce umutlanmamak eldemi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder