6 Mayıs 2011 Cuma

ADAM Olacak Çocuk Cem Sultan


Bugün gündeme düşen en büyük haber antremanda tartışan Cem Sultan ve Servet'in kavgalarının dahada büyümesiydi. Antremanda sıradan bir pozisyonda başlayacan mücadelede Servet'in işin içine fiziğinide katarak yaptığı sertliği Cem'de aynı şekilde karşılık verince ağanın zoruna gitmiş. Küfürler falan daha sonra odasına giden Cem'e yine küfürler saldırmalar falan. Servet'in vukuatlarını saymaya hiç gerek yok ama Cem ile ilgili birkaç birşey söyleme ihtiyacı hissettim.


Cem Sultan'ı yaklaşık 4 sene önce falan tesadüf eseri onunla ilgili bir konuda ultraslan forumunda tanımış ve msn'i alarak orada kısa kısa sohbet etmeye başlamıştık. Hani bu Cem'in 33 maçta 77 gol efsanevi sezonda. Msn'de tanışmış ve yüzyüze hiç konuşmamış olmamıza rağmen çok saygılı ve düzgün konuşurdu. Çok FM muhabbeti yaptık, abi beni alıcaksan Manchester United'e al, senin oyunda ne durumdayım gibisinden muhabbetimiz fazla olmuştu. Bazen kendisi yazardı abi nasılsın diye. Daha sonra bizim kuzenle (bizisevenleriuzmeyelim) muhabbetleri benimkindende ileriye gitmişti. Bir ara Milli Takımdan sakat döndüğünde tribünden maçı izlediğini ve onlar izlerken oturmak çok zoruma gidiyor dediğini bilirim. Fenerbahçe kendisi ile ilgilendiğinde asla dediğini bilirim. O derece aşıktır Galatasaray'a. 

Bu camia ne Arda'dan ne de bir başka oyuncudan Cem'deki kadar büyük beklentilere girmemiştir. Düşünün 15 yaşında çocuğa profosyonel sözleşme imzalatılmıştı. Ama her altyapı oyuncusunun başına gelen onunda başından gitmedi. Sakatlıklar yüzünden bir türlü toparlanamadı. Ancak geçen sezonun sonlarına doğru ve bu sezon A2'de yine farkını gösteriyor. Sözleşmesi bitiyor olabilir ama ben onun sözleşme yenileyeceğine inanıyorum. Çünkü Arda ne kadar bu takıma aşıksa Cem'de o kadar bu takıma aşık.

Bugün twitter'de Servet ile kavgası ile ilgili şeyler yazmış Cem. Ağır mı konuşmuş ASLA. Her önüne gelene posta koymaya alışan hatta teknik direkötürüne bile posta koyup onu gönderme gücü olan Servet ilk defa karşılık alınca çok zoruna gitmiş. Sonuç ne olur bilmem ama Servet için bu takım Cem gibi bir oyuncuyu yerse Galatasaray camiasına yazıklar olsun derim. 


Söylediği en güzel söz ise "İSTEDİĞİNİZ KADAR VURUN DÜŞÜRÜN BEN YİNE KALKACAĞIM. O TAŞIYAMADIĞINIZ KUTSAL FORMAYI EN İYİ ŞEKİLDE TAŞIYACAĞIM YAZIKLAR OLSUN SİZE"

Adamsın ulan Cem Sultan. Eminim ki bu taraftarda gerçek Galatasaraylı olan senin yanında olup sana destek olacaktır. Zaten şu ana kadar sana haksızdı diyen tek bir kişi bile görmedim.


2 yorum:

  1. ayıp ayıp bu servet çetinin yaptığı ayrıca cem sultanada helal olsun karakterinden dolayı hiç çekinmeden kimseden korkmadan bunları yazdığı helal olsun genç aslan yürekliye yazıklar olsun servete
    ayrıca videoda servet cem sultana bilerek vurduktan sonra bu durumu hiçbir futbolcunun tepki göstermemesi benim için daha acıdır

    YanıtlaSil
  2. hani diyor ya cem seni karakterim ile ayaklarımın altına alır ezerim diye. Bunun üzerine söyeleyecek söz yoktur bence. Adamdır Cem..

    YanıtlaSil