20 Mayıs 2012 Pazar

Doğum Günün Kutlu Olsun Emre Çolak


İmparatorun en büyük özelliklerinden birisidir genç oyunculara güvenmek. Zira Emre ve Semih'i de kazanmamızın en önemli sebebidir bu. Emre, Rijkaard zamanında şans bulmaya başladığında potansiyelini hissettirmişti zaten. Ama çok yetersiz bir fiziği vardı. Geçen sene çok fazla forma şansı bulamamasının sebebide budur. Hatta bir çok kez twitter ve forumlarda bu çocuk hiç mi farkında değil bu eksiğinin de çalışmıyor diye muhabbeti oldu.


Yeteneği ve özgüveni konusunda zaten kimsenin şüphesi yoktu Emre'den ama sezon başında hiç kimse Emre'nin şampiyonluk yolunda böylesi kritik bir rol üstleneceğini düşünmemiştir. Sezon başında sürekli fitness çalışmasının meyvelerini sezon içerisinde fazlasıyla topladı. Daha önceden yanından geçen adamın rüzgarından yıkılan çelimsiz Emre'nin yerini topu sürekli kovalayan, mücadele eden, paslarıyla, şutlarıyla takıma sürekli katkı yapan bir Emre aldı. Hele o muhteşem ortaları yokmu tam adrese teslim.

Daha önceki bir yazımda söylemiştim çalışınca oluyor diye ve Gareth Bale örneğini vermiştim. Sanırım Emre'de çalışınca isteyince neler yapabileceğinin farkına varmıştır bu sezon.

Oynadıkça özgüveni arttı. İlla ki kötü oynadığı maçlar oldu ve olacakta ama Emre her geçen gün futbolunu biraz daha geliştiriyor. Gelecek sezon rotasyonun en önemli isimlerinden biri olacağından hiç şüphem yok. Belki Şampiyonlar Ligi için kurulacak olan güçlü kadroda kendisine direkt olarak yer bulamayacak ama İmparator'un yedek kulübesine döndüğünde ilk bakacağı isimlerden birisi Emre olacak ve yine çok kritik maçlarda formayı giyip sahaya çıkacak.

21 yaşına girdi bugün Emre. Galatasaray forması altında nice büyük zaferlere imza atman dileğiyle doğum günün kutlu olsun Emre Çolak...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder