30 Mayıs 2012 Çarşamba

Sonunda Gittin Servet


Yarın 31.05.2012 yani Servet'in sözleşmesinin bitiş tarihi. Es-Es ile büyük ölçüde anlaştı transferi gerçekleşecek. Servet, Galatasaray taraftarının gözünde hem zirve yapmış hem de dibe vurmuş bir isim.


Hatırlayın ilk geldiği sezonu. Feldkamp zamanıydı. Sistem Servet'e çok uygundu ve neticesinde çok başarılı bir sezon geçirdi ve taraftarın gözdesi durumundaydı. Türkiye'nin en iyi stoperi olarak gösteriliyordu bir çok eksiğine rağmen ki o dönemki yoklukta da normaldi bu. Sonrasında ise Skibbe zamanı bir duraklama olarak gözükebilir. 

Skibbe ile başlayıp Bülent Korkmaz ile biten sezonun sonu Servet'in kariyeri için belki de dönüm noktası oldu. Marseille ile anlaşmak üzereyken hem de 8 milyon euro gibi muazzam bir rakama gidecekken son anda transferi gerçekleşmedi. Bunun üzerine bir de Rijkaard'ın pas futbolu eklenince Servet gün gün geri gitmeye başladı. Çünkü Rijkaard'in sistemine en uymayacak adamlardan biriydi. O dönem Servet'in dibe vurduğu dönemdir hem futbol olarak hem de taraftarın gözünde. Çünkü Rijkaard'ın gönderilmesinde büyük pay sahibidir kendisi. Zaten o saatten sonra bir daha taraftarın gözüne girememiştir. Defalarca şahit oldum onu tribünlerde görenler gerçekten çok mutlu oluyorlardı. 

Servet için son bir şansı Fatih Terim ama Allah Galatasaray taraftarının yüzüne baktı ki Semih gibi bir yetenek ziyan olmadı Servet yüzünden. Artık Galatasaray günleri bitti Servet'in ve umarım bir daha yolu da düşmez Florya'ya.

Bu takıma emeğin geçti. Emeklerin için sağol ama dediğim gibi inşallah bir daha Florya'ya yolun düşmez Servet...

1 yorum:

  1. Değerli site admini, bu güzel yorumlarınız ve makale için teşekkür ederiz. Lazer merkezleri olarak bloğunuzun takibinde olduğumuzu bildirmek isteriz.

    YanıtlaSil