30 Mayıs 2012 Çarşamba

Çok Şükür Gitti


Emre sonunda beklendiği gibi Atletico Madrid'e imza attı. 2 yıl boyunca rahat rahat maç izleyebileceğiz. Sahada herkese efelik taslayan, küfürler eksik olmayan, herkesin üzerine yürüyen, ırkçılık yapan bu adamdan 2 yıllığına kurtulduk. Ama şu da belli oldu Arda için bile artık Atletico Madrid maçı izlenmez.

Peki bu transfere bir de Fenerbahçe açısından bakarsak, onlar için bir kayıptır bu. Yerine düşünülen Mehmet Topal her ne kadar Valencia'da kendisini geliştirmiş olsa da yetenek olarak Emre kadar yetenekli bir isim değil. Oyunun her iki yönünü oynayabilen bir isim değil. Emre'nin gidişi işe başka transfer olmadan yerine düşünülen isim Mehmet Topal ise eğer Fenerbahçe orta sahası yarı yarıya güç kaybetmiş demektir. Hücuma pek fazla katkısı olmayan bir isim çünkü. En büyük özelliği top kapmadaki yeteneği olan Mehmet'in Fenerbahçe orta sahasına sadece defansif anlamda katkısı olacaktır. 


Benim en çok merak ettiğim nokta ise Avrupa'ya gideceğim diye neredeyse hergün yönetimin kapısını aşındıran deyim yerindeyse bıktıran Mehmet Topal neden 1 sezon sonra Türkiye'ye geri dönüyorda Avrupa'da devam etmiyor. Kulüp bulma konusunda sıkıntı yaşayacak bir futbolcu da değil. Artık para tatlı mı geldi diyelim bilemem. 

Mehmet iş ahkalı üst düzey, çalışmayı seven ve sadaha mücadele eden bir futbolcu. Fenerbahçe'de de başarılı olacaktır ama Fenerbahçe Emre'nin gidip Mehmet'in gelmesi ile kesinlikle güç kaybetmiş olacak ve Mehmet ile kalmayıp bir transfere daha ihtiyaç duyacaktır. 

Bu transferden en karlı çıkan ise kesinlikle biz futbolseverler oldu. Her maçta bizi yaptığı çirkeflikler ile çıldırtan, küfretmemize sebep olan, sahadaki, tribündeki herkese ana avrat küfreden ama birisi karşılık verdimi gölgesinden bile tırsan Emre gitti. İspanya'da süt dökmüş kedi gibi oynar. Çünkü orada Türk hakemler olmayacak. Arda, Emre abisine kavuştu sonunda. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder