3 Kasım 2010 Çarşamba

Çalışınca Oluyor Ama Çalışınca (!)

 


Gareth Bale Southampton'da oynarken çelimsiz ama çok yetenekli bir oyuncuydu. Resimdeki gibiydi yani. Ama 2007 yılında transfer olduğu Tottenham'da 3 sezonda gerek fiziksel gerekse oyun olarak gösterdiği gelişim inanılmaz. Çalışınca neler olduğu ortada.


Şimdi kendisini Barcelona istiyor. İnter'e karşı deplasmanda hat-trick yapabiliyor. Durdurulması çok güç bir oyuncu oldu. Nerden nereye geldiği ortada. Gerçekten çalışınca oluyor.


Emre Çolak'da çalıştıktan sonra kendini geliştirmemesi münkün değil. Ama yeter ki çalışsın. Yetenek desen var, özgüven desen var tek eksik çalışıp güçlenmek. Çünkü çalışınca olduğunun en büyük göstergesi bir üstteki resim...

4 yorum:

  1. Doğru bir noktaya değinilmiş, çalışınca..

    Top tekniği olsun, oyun zekası olsun bir şeyler var Emre'de ama A2'de olduğu gibi etkili olamıyor Spor Toto Süper Lig'de. En önemli nedeni bir hayli kuvvetsiz oluşu, sonra da tecrübesizliği.

    Hagi iyi bir fırsat Emre için. Değerlendirip, ileride yükselecek mi, şimdilik şüpheliyim..

    http://jaimelesport.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Emre'nin Hagi ile aynı mevkide oynamasının büyük katkısı olacak gelişiminde ama illaki fiziksel açıdanda geliştirmesi gerek kendini. Anlayamadığım fitness çalışmak bu kadarmı zor.

    YanıtlaSil
  3. Bana, sana GS forması giydirip Ali Sami Yen'e çıkaracağız seni desinler, 6 ay sonra Diehoua ile güreşmezsem en adiyim. Lakin insanda Emre kardeş gibi biraz futbol yeteneği olunca fitness çalışmak falan biraz zor mu geliyor acaba?

    YanıtlaSil
  4. Türk futbolculara fitness değil çalışmak zor geliyor. Dediğin gibi Galatasaray'a alacaz seni desinler it gibi top oyanamazsam neyim. En kralınıda yıkar geçerim.

    YanıtlaSil