30 Kasım 2010 Salı

Yolun Açık Olsun Elano Blumer



Güle güle Elano Blumer. İmzayı attığı günden beri beklentiler kendisinden çok yüksekti. Geçen sezon her ne kadar eleştirilirse eleştirilsin onun koca bir sezonu yanlış yerde oynayarak bitirdiğini görmemek için kör olmak gerekirdi. O pozisyonda yapacakları sınırlıydı. Dünya Kupası'nda Brezilya'da yıldızı parlayan tek oyuncuydu torpilli olmadığını gösterdi. Yönetim koca bir yaz onu satmaya çalıştı ama beceremedi. Ve yaz sezonunda satacakları paranın çeyreğine sattılar belkide Elano'yu. Elano gibi bir oyuncuyu kullanamamak Türk futbolunun acizliğidir. Benim anlamadığım ise Arda zaten sakat, Misimovic kadro dışı bırakılmış, takımın liderliği Elano'ya verilmiş, adamda son haftalarda form tutmuş. Bu kötü takımda göze batan 1-2 isimden birisi. Aslında bu kelimelerin sonunda hangi akla hizmet satarsınız demem gerekirdi ama Adnan Polat yönetiminin transfer politikası bu işte. Keita'da da aynısı yapılmadı mı? Bir tutmuyorum ikisini tabi ki ama Elano'da tam form tutmaya başlamışken, takım zaten oynatacak oyuncu bulmakta zorlanırken bir de Elano'nun gitmesi... Hagi'nin gelir gelmez Elano ile konuşması onun planlarında ne kadar önemli yer tuttuğunun göstergesiydi. Benim şimdi en merak ettiğim nokta bu transferde Hagi'nin onayı varmı. 

Yolun açık olsun Elano. Yine pişman olacağız ama... Koskoca bir ama...

3 yorum:

  1. Kendi gitmek istiyordu DadyCool, bağlasan durmaz..

    YanıtlaSil
  2. Kendinin gitmek istemesi bir tarafa benim en çok üzüldüğüm nokta o muhteşem stada Ali Turan, Servet, Mustafa Sarp ile gidecek olmak. 52000 kişi gelipte bu adamları mı izleyecek. Artık isyan noktasına gelmek üzereyim Hakan.

    YanıtlaSil
  3. adam 4 aylık alacağından vazgeçip,galatasaraydan aldığı yıllık ücretin yarısına santosta oynamayı kabul ediyosa bu adam ya kaçardı ya satacaktık . mantıklı olan yaz dönemi göndermekti ama orda ne gerekçeyle gitmedi öğrenmek gerek tabi.

    YanıtlaSil