24 Aralık 2010 Cuma

Demichelis & Malaga ve Vizyonsuzluğumuz


Demichelis Malaga'da. İnanın duyunca şok oldum. Hani orta sıra takımlarından birine mesela Getafe'ye, Espanyol'a falan transfer olsa gerçekten anlardımda Malaga haberi beni şok etti. Transferin ayrıntıları ise gerçekten daha şaşırtıcı. Demichelis sezon sonuna kadar Malaga'da kiralık oynayacak ve sezon sonunda Malaga bonservisini 3 milyon euro'ya alabilecek. 

Peki bizim Demichelis gibi bir oyuncuya bizim ihtiyacımız yokmu? Demichelis'i biz kadromuza katabilmiş olsaydık takım defansif anlamda gücünü ikiye katlardı. Fiziksel anlamda çok güçlü, teknik ve zekası ile komple bir futbolcu. Sadece defansta değil ön liberoda da kullanabilecek bir oyuncu. 30 yaşında ve üst düzey olarak en az 4-5 yıl daha oynayabilecek bir isim. Kesinlikle bizim açımızdan muhteşem bir transfer olurdu. Türk Telekom Arena içinde gerçekten harika bir isimdi. Özelliklede bonservisinin çok uygun oluşu aslında tamda yönetimin arayıpta bulamadığıydı ama... La Liga elbette ki tercihinde önemli bir yer tutuyor olabilir ancak eğer girişimlerde bulunsaydık kadromuza katabileceğimizi düşünüyorum.

Böyle fırsatlar elimize kolay kolay geçmez ancak transferde yetkili Adnan Sezgin olunca inanın hiçbirşey beni şaşırtmıyor....

2 yorum:

  1. Konuyla alakasız olacak biraz ama alsaydık aynı zamanda en güzel yengeye de sahip olacaktık.
    Merak edenler için eşinin ismi: Evangelina Anderson.

    YanıtlaSil
  2. Ya sorma Hakan eşi zaten mükemmel :) Tabi yengemiz o da ayrı :)

    YanıtlaSil