20 Ekim 2010 Çarşamba

Cimbomun Taraftarına El Salla Frank Rijkaard


Herkesin suçlu olduğu bu takımda suçu en az olan sendin Rijkaard. Senin felsefeni anlamayıp bildiklerini okuyan daha doğrusu bildiklerini bile okuyamayan yönetim ve futbolcular gitmesi gerekirken sen gittin bu takımdan. Aslında gideceğine kesin gözüyle bakıyordum ama içimde yinede bir umut vardı. Küçücükte olsa bir umut. Kalır diyordum, hiç değilse sezonu burada tamamlar, Adnan Polat daha 1.5 ay önce tv'de söylediği sözün arkasında durur diyordum ama... Yine koskoca bir ama... Sen böyle vizyonsuz yönetimede, futbolcuyada fazlaydın Rijkaard. Burada kaybeden sen değil yine onlar olacak. Üzülen ise yine biz... 

Yıllarca gerekli gereksiz herkesi havaalanında karşıladık omuzlara aldık. Ama şimdi bu güzel insanı uğurlamakta yine bize düşer. Footballove bu yönde bir çağrı yaptı. Şimdi bu çağrıya destek olma zamanı. Tabi ki kimsenin gitmek gibi bir zorunluluğu yok ama görev yaptığı sürece arkasında olduğumuz gibi giderkende yine ona sahip çıkmalıyız. Şimdi haketmeden gönderileni alkışlamak yakışır bize... Uçağın günü ve saati henüz belli değil ancak belli olur olmaz haber verilecek.

Buradan takip edebilirsiniz. Bizde öğrenir öğrenmez buraya yazacağız.


Kıvırcık saçlarına
Ak düşmüş uçlarına
Cimbomun taraftarına
SON KEZ EL SALLA FRANK RİJKAARD







RİJKAARD İÇİN YARIN YANİ CUMA AKŞAMI GS ADASINDA BİR VEDA DÜZENLENİYOR. BÜYÜK İHTİMAL PAZARTESİ İSTANBUL’DAN AYRILACAK. GELİŞMELERİN VE DETAYLARIN PEŞİNDEYİZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder