18 Nisan 2011 Pazartesi

Eee Galatasaray Forması Nerde?


Forma tanıtımının üzerinden tam 9 ay geçmiş. Bu zamana kadar nerdeydiniz be bilader. Madem elinizde vardı böyle görüntüler yayınlasaydınız ya o zaman. Bu sefer ki yapılan şey ise her zamankinden daha farklı. Bu sefer ki asıl amaç Arda ile Galatasaray'ı ters düşürmek. Aslında zamanlama manidar. Birkaç gündür Güneri Civaoğlu'nun Arda'nın Fenerbahçe'ye yaptığı teklif ile ilgili yazdığı yazı gündemdeydi. Bunun sonrasında bu video yayınlandı. 


Arda peki haksız mı? Arda'nın yaptığı diğerleri ile birlikte kendi aralarında muhabbet. Arda salak mı aptal mı kamera varken böyle konuşacak. O gazeteciyim diye geçinenlerden daha zeki adam Arda. Formaları ilk gördüğünde verdiği tepki ki gayette normal. Arda'nın söylediklerinden daha ağırını biz kendi aramızda arkadaşlarla konuşurken söyledik. Somon rengi formayı giymiş, sonrasında Aslanlı forma ee Arda'da doğal olarak soruyor "Galatasaray forması nerde" diye.

Takım son birkaç yıldır bu 3rd formalarla pazarlama anlamında önemli miktarda para kazandı. Önce turuncu, sonra mor ve bu sene de somon. Turuncu forma çok güzeldi. Mor idare eder tamam dedikte somon bu ülkede ki insanların kültürüne ters. Zaten mor, pembe vb bir renkte tişört giydiğin zaman bile milletin ilk tepkisi bu ne lan oluyor. Arda'nın da tepki gösterdiği şey Galatasaray değil forma rengi. Siyah falan olsa neyse diyor ki haklı.

Ama tv'deki kendini gazeteci yorumcu sanan arkadaşlar bunu anlayamazlar. Tek amaç Arda'yı bitirmek, Galatasaray ile bağlarını koparıp birbirine düşürmek. Amacınız Arda'yı Fenerbahçe'ye yaklaştırmak. Ama rüyanızda görürsünüz ancak. 

Arda'nın Galatasaray'ı ne kadar sevdiğini anlamaya o küçük beyniniz yetmez. Arda siz o görüntüleri yayınladıktan sonra çıkıpta lafının arkasında duracak kadar delikanlı. Çünkü yayında da söylediği gibi amaç renkleri eleştirmekti. Ama dediğim gibi kendini gazeteci sanan kişiler sizin küçük beyniniz bunları anlamaya yetmez..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder