12 Kasım 2011 Cumartesi

Hoooppp Orda Bir Dur Bakalım


Bir kere sözünün arkasında duracaksın. Sen değilmiydin yorumculuğu bırakacağım diyip sonrada hiç bir şey olmamış gibi ekranlardan herkese sallayan. Hayır madem bu kadar iyi biliyorsun bu işi ya işte er meydanı görelim ne kadar biliyorsun. Haa pardon ama daha önce gördük değilmi unutmuşum. Vakti zamanında Necati ile Kaka'yı aynı kefeye koyan bir zihniyettin sen. Bugün birde taraftarı eleştiriyorsun küfrediyorlar diye. Peki 1 metre önündeki topu çıkıpta almayan Volkan'a, ilk yarıda yenen 2 golün sebebi Gökhan Gönül'e niye tek kelime laf etmedin. Edemezsin çünkü yemez. Taraftar rezalet ötesi oynayan Volkan'ı alkışlayarak protesto etmiştir bu gayet normal. Ama Volkan tutup taraftara dönüp artistik yaparsa işte o zaman ıslığıda küfürüde yer.  Volkan bu dakikadan sonra sürekli olarak ana avrat küfrediyor ap açık ortada bu niye tek kelime etmiyorsun. Emre güya taraftarı sakinleştirmeye geliyor. Hem de ne diyor sakinleştirmek için. "Ya yeter amına koyayım orospunun evlatları" diyerek. İşte kaptan bu adam hemde milli takımın kaptanı. Ee senden hâla ses yok üzerine bir de taraftarı eleştiriyorsun. Tribüne çağırılacaklar gelmeyecekler, kaş göz oynatıp küfür edecekler sonrada ıslıklanınca suçlu olacaklar yok öyle yağma. Bu çocuklar naptıda ıslıklanıyor diyen Rıdvan efendi, Almanya maçında bu çocuklar naptıda sen kulaklığı çıkarıp yayını terkedip gittin yayından? Ülke futbolunun ırzına geçenlerle ilgili bugüne kadar tek kelam etme sonrada otur seyirciyi konuş. Komik olma Şeytan komik olma. Arda'ya Hırvatistan'a gitmemek için kart gördü gibi paranoyakça bir söz nasıl söylersin. Hoş ben niye şaşırıyorum ki biz seni çok iyi biliyoruz nasılsa yazacak olsak blog yetmez buna.

Gelelim sana Volkan Demirel. Bir kere en baştan şunu düşün. Gökhan Gönül daha ilk yarıda maçı katletti. 2 golün sebebide o. Peki neden 1 kere bile ıslıklanmadı küfür edilmedi kendisine? Neden her seferinde bu olay seni buluyor. 100 küsür defa kaleye geçen bir çok kez hatalı gol yiyen hatta milli takımı yakan Rüştü'nün hiç bir stadda küfür yediğini duydunmu? Seni alkışlayarak protesto edecekler üzerine küfredeceksin sonrada küfür yiyince haklı duruma geçeceksin. Bir kere o işi geçeceksin. Eldivenlerinle kasıklarını tuttuğun, götünle topu kontrol ettiğin günlerin sıkıntısını birazda böyle çekiyorsun işte. Ama senin tahammülün yok tabi eleştriye sen dünyanın en iyi 3 kalecisinden biriydin değil mi unuttuk biz bunu. Niyeyse o liste bir sende var heralde kimse bilmediğine göre. Herkes tv başında senin ettiğin küfürleri görüyor. Ama dua et Rıdvan abin gibiler var sana sahip çıkıp seni haklı gösterecekler. Basketbolcu Serkan Erdoğan'ın maçtan sonra attığı twit "İnanın maçtan sonra tepki gören tek adam Volkan değildir. Dünyanın her yerinde bu tepkiler olur. İspanya'da bana da oldu. Kötü oynarsan normal" Ama tabi herkes haksız sen haklısın.

İşte bu arkadaşta Türk Milli Takımının kaptanı. Hani taraftarı sakinleştirmek için "yeter amına koyayım yeter orospunun evlatları" diyerek sakinleştiren kaptan. Neden hep protestolar bize yapılıyor diye hiç düşünmezsiniz. Maçtan önce taraftar tribüne çağırır gitmezsiniz, en ufak bir tepkide el kol hareketi yapar küfür edersiniz ondan sonrada işte bizi ıslıklıyorlar, bize küfür ediyorlar diye ağlarsınız, sızlarsınız. Sen tribünlerdekine "orospunun evlatları" derken konuşmaz tabi Rıdvan abin susar. Arda'ya Hırvatistan'a gitmemek için kart gördü diyen Rıdvan abin senin yine her maç öncesi Milli Takımı bırakma triplerini görmez. Senin kart görüp Hırvatistan'a gitmeyeceğini görmez. Ama biz biliriz. Senin yine elenmemizin muhtemel olduğu bir karşılaşma öncesi kendini en baştan sıyırma çabalarını biz daha öncede gördük. Yeter artık bırakacaksan bırak şu Milli Takımıda sende kurtul Türk halkı da kurtulsun.

Arkadaş kimsede çıkıp demiyor ki yıllardır Semih, Tuncay, Gökhan ya da diğerleri küfür yemedi de neden hep bu ikisi yiyor diye. Varsa yoksa boş laf. Arkadaş senin kazandığın parayı o küfrettiğin taraftar veriyorsa her zaman haklıdır. Dünya Kupasında da taraftar futbolcuyu ıslıklamıştır, en dandik ligde de taraftar futbolcuyu ıslıklamıştır. Kısaca biz göt olana göt deriz. İşinize gelmiyorsa adam gibi oynar, işinizi yapar ıslıklanmazsınız. Ha birde bazı mallar için açıklayalım orada küfür edenlerin hepsi Galatasaraylı değil. Hani malum milli maç ya her çeşit taraftar mevcut.

İşte Volkan'ın taraftarı galeyana getirişi ve Emre ile Volkan'ın taraftarlara ana avrak küfredişleri. Bugün TT Arena'da olan arkadaşlar işte size küfredildiği an. 

13 yorum:

  1. Duygularımı çok iyi ifade etmişin tebrik ederim. Ayrıca milli takım oyuncusuna küfür edilmez safsatasını geçecekler bunu söyleyenler. Bu maçı izleyen herkes ekrana Hiddink geldiğinde sövmediyse en azından siktir git demediyse adam değilim. Ee hani nerde kaldı, Milli takım oyuncusuna küfür edilmez ama hocasına edilir. Yok öyle bi dünya. Tek sorumlu tabiki volkan değildir. Ama bu tip durumlarda basın ve taraftar kelle ister. Hiddink,emre ve volkanın kellesi alınmalıdır normal şartlarda. Hatta uzun süre tt arenaya milli maç verilmemelidir. Ama taraflı basınımız ve Rıdvan abileri emre, volkanı korur. Yarın gazatelerde ardanın resmi ve altında hırvatistan'a gitmemek için bilerek kart gördü yazısını görürsem şaşırmam. sözlerim yanlış anlaşılmasın arda'yı korumuyorum, yanlışı yapanları koruyanların yanlış olduğunu söylemeye çalışıyorum.

    YanıtlaSil
  2. şahane bi yazı olmuş

    YanıtlaSil
  3. helal olsun sonuna kadar haklısın

    YanıtlaSil
  4. gerçekten çok güzel yazmışsın.Tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  5. Rıdvan Dilmenin bir inciside " Corluka çok çok çok iyi Solbek miş.". Bildiğimiz Sağbek Corluka çok iyi Solbek oldu. hayatında ya 2 ya 3kez Solbek oynamıştır topu topu. Üstelik Gökhan Gönül sayesinde kral oldu. Gökhan Gönül sayesinde Solbek performansı kandırıyor Bilic i.

    YanıtlaSil
  6. senin eline kurban t..sgini yiyeyim bu kadar guzel yazi olamaz.

    YanıtlaSil
  7. helal olsun valla, içimden geçenleri tek tek yazmışsın.

    YanıtlaSil
  8. Türk hakemlerince şımartılan Emre,dün gece Alaman hakemin karşısında şaolin tapınağında yaşayan rahip kadar sakindi.

    Emre hakem seçiyor
    Emre seyirci seçiyor
    Emre ortam seçiyor

    Emre her hareketini bilinçli yapıyor,

    Emre hep haklı...Aslında özel yaşamında son derece sakin bir insanmış :)

    Yalan

    YanıtlaSil
  9. 0-3 evinde yenildiğin macta sadece 2 kişi mi kotu oynadı ki sadece onlar kufur yiyor?

    Takımda mucadele eden kim vardı Allah aşkına,

    Sahane dediğimiz Burak tek top alamadı, Arda 2 düz gün orta acamadı...

    Kısacası adamlar takımca guzel savunma yaptı bizim de tüm oyuncularım tel tel dokuldu..

    Ha kufur etmisiz ha etmemisiz, onemli olan sonuctu ve elendik...

    YanıtlaSil
  10. Kotu onaynadıktan sonra futbol yerine gereksiz konular konusuluyor ne yazık ki ülkemizde..

    YanıtlaSil
  11. Birçok insanın duygularına tercüman olmuşsun kardeşim,ellerine sağlık !!
    Yok öyle,milli futbolcuya küfür edilir mi diye demogoji yapmak,bunu yapman için önce milli futbolcu taraftara küfür eder mi bunu açıklamak lazım !!
    Emre ve Volkan'a milli forma verenler utanç kaynağımızdır !!

    YanıtlaSil
  12. Böyle bir yenilgiden sonra bile milli takımın bu kötü gidişatının sebeplerini konuşmayıp böyle boş konularla meşgul olduğumuz bizim milli takımdan bir halt olmaz.

    YanıtlaSil
  13. Duygularımı nasıl kağıda döküp de ridvana, sansala ve diğer kalemsorlere göndersem diye düşünürken sanki içmden geçenleri sezmiş ve "al sana duygularının kağıda dökümü" der gibi İçimizden geçenleri çok güzel Özetlemissin...
    Yüreğine saglık!

    YanıtlaSil