12 Temmuz 2011 Salı

Sizin Kime Hizmet Ettiğiniz Ortada


Dün herkes Mehmet Ali Aydınlar'ın açıklamalarını resmen ağzı bir karış açık izledi. Gerek aldıkları kararı açıklarken, gerekse akşam bağlandığı Telegol programında Fenerbahçeliliğini cümle aleme birinci ağızdan açıkladı. Dünkü açıklamalardan sonra herkesin beklentisi Galatasaray Camiasının bu mantık dışı, saçmalığın, fanatikliğin sınırlarını zorlayan karara bir tepki göstermesiydi. Kaldı ki bu tepki gelmeyince taraftarlar Başkan Ünal Aysal'a tepkisini açık açık dile getirdi. Eğer bugün bu açıklamayı yapmamış olsaydı Başkan'da büyük tepki görecekti taraftarlardan.


Aslında başlık tek kelimeyle herşeyi anlatıyor. Ünal Başkan'ın cevabınıda resmi siteden görebilirsiniz. Taraftarın beklentisine Galatasaray'a yakışır şekilde cevabını verdi Başkan. Ama şikenin tarafında yer alan İlhan Cavcav biraz önce saçmalığın zirvesine ulaşan bir açıklama yaptı. Dediği kelime aynen şu:" Ünal Aysal'ın açıklamalarını Türk Futboluna indirilmiş bir darbe olarak görüyorum." Çok merak ettim Ünal Aysal'ın açıklamaları Türk Futboluna indirilmiş bir darbe ise, seninde destekçileri arasında yer aldığın şike yapmaktan tutuklanan şahısların yaptığı neydi. Ben söyleyeyim sana bildiğin Türk Futbolunun ırzına geçmekti. Senin safın yıllardır belli olduğu için seninle ilgili fazla kelam etmeyede lüzum yok.

Gelelim geleceğin Fenerbahçe Başkanı olmak için alt yapısını hazırlayan Mehmet Ali Aydınlar'a. Ünal Başkan'ın açıklamaları onunda çok zoruna gitmiş olacak ki biraz önce Galatasaray'ı federasyonun resmi sitesinden tehdit etti. İşte burada da feNerasyonun açıklaması Şikeyi yapanlara ceza veremezsin, ancak herkes gibi konuyla ilgili fikrini belirten Galatasaray'ı açık açık tehdit edersin. Ama şikeyi yapanların yanına kâr kalmayacağı gibi bu iş sizinde yanınıza kâr kalmayacaktır. UEFA karabasan gibi çökecek tepenize çok az kaldı. O zaman neler yapacağınızı çok merak ediyorum. Konuyla ilgili fikrini belirten Galatasaray'ı değil, işinizi yapıpta şikecilerle ilgilenin diyeceğim ama nasıl olsa anlamazsınız. Cavcav'ı değil kimi istersen al yanına. Bu işten hiçbiriniz kurtulamayacaksınız nasılsa. Galatasaray'ı karşına, şikecileri ve yardakçılarını yanına alarak kurtarmaya çalıştığın Fenerbahçe'yi kümede tutamazsın. Unutma Türkiyedir Galatasaray.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder